После Ордена Светога Саве, којим је Свети архијерејски синод Српске православне цркве одликовао „Стару Рашку“ поводом десетогодишњег јубилеја њеног постојања и успешног рада, на Дан државности Сретење 15. фебруара 2020. године поводом двадесетогодишњег јубилеја „Стару Рашку“ је председник Србије господин Александар Вучић одликовао Златном медаљом за заслуге.

Од 60 одликованих овога пута одликована је само једна хуманитарна организација – Организација „Стара Рашка“, што потврђује да је она најбоља од свих хуманитарних организација у Србији.

Одликовање је примио председник Организације господин Рајко Добросављевић.

Добијено престижно одликовање чини част и задовољство свима у „Старој Рашкој“, али је оно уједно и велика обавеза да се у даљем раду потврђује оправданост његове доделе. Одликовање је велики мотив за ширење Организације, пре свега да се увеће број чланова и донатора, што би допринело успешнијем остваривању циљева и задатака због којих је основана.

„Стара Рашка“ позива све грађане и привреднике Србије да јој се као чланови и донатори прикључе у остваривању зацртаних циљева и задатака, ове по много чему јединствене хуманитарне организације у Србији. 

УПРАВНИ ОДБОР

ДОНАТОРИ