Добродошлица „Старој Рашкој“ од стране директора „Тозе Марковића“

У петак 8. фебруара 2019. године делегација „Старе Рашке“ је посетила Компанију „Тоза Марковић“ у Кикинди. Посета је уприличена на основу договора о сарадњи Хуманитарне организације и Компаније у 2019. години. Делегацију је примио директор компаније г. Владимир Илић.

 

На лагеру „Тозе Марковића“ све је спремно

Организација је представила своје циљеве и задатке и упутила званичну молбу за донацију црепа и керамичких плочица из производног асортимана ове Компаније, а која би била намењена најугроженијим у општинама Прибој, Пријепоље, Сјеница Нова Варош и Тутин.

Богат избор керамичких плочица ове Компаније

Овом донацијом би се поновила сарадња која је била реализована 2017. године, када је „Стара Рашка“ са горе наведеним локалним самоуправама поделила добијену донацију од 50.000 комада црепа и 1.000 м² керамичких плочица. Тада су адаптиране неке сеоске школе, домови здравља, пружена и помоћ породицама које су претрпеле елементарне непогоде и које су од те помоћи санирале штету. Овом донацијом успостављена је сарадња између „Тозе Марковића“, „Старе Рашке“ и Рашке области.

Обе делегације су се сагласиле да ће се учинити све да и ове године буде, ако не боље, макар као пре две године на радост угроженог становништва Рашке области.

УПРАВНИ ОДБОР

ДОНАТОРИ