УМРО ЉУЈИЋ ВЕЛИБОР ЉУЈА

 

 

           У недељу 7. новембра 2021. године изненада напустио нас је велики пријатељ и сарадник у 20 година плодоносног рада, један од оснивача Хуманитарне организације „Стара Рашка“ Љујић Велибор Љуја. Велики допринос успешном раду Организације који је резултирао добијању Ордена Светога Саве и Златне медаље за заслуге Љуја је дао радом у органима управљања и руковођења Хуманитарне организације.
          Лично својим радом и подстицањем других, својом активношћу и ауторитетом био је покретач многих успешних акција у Организацији, а својим радом на терену доносио је Организацији позитивне поене.
         У последње време као заменик председника Управног одбора обављао је функцију председника Управног одбора, а у неким ранијим годинама биран је за председника Управног одбора. У органима Организације остаје упражњена његова столица, коју ће тешко попунити карактер личности какав је Љуја поседовао.
           Хвала му за све што је учинио за „Стару Рашку“, а учинио је пуно, а нама његовим сарадницима остаје да чувамо успомену на његов лик и дело.

 Управни одбор

 

ДОНАТОРИ